Roger W.H. Selij

Resultant

Sinds 1995 ben ik mezelf gaan interesseren en verdiepen in interieurprojecten en de inrichting daarvan. Samen met mijn toenmalige directeur van een Marketing & Communicatie Bureau in Eindhoven hebben wij samen een concept ontwikkeld om scholieren op een plezierige wijze binnen de schoolmuren te houden. Dit deden wij middels toegevoegde waarden in de school te realiseren, zodat er voor de leerlingen een aangenamer verblijfsklimaat ontstond om daadwerkelijk op school te blijven. Zij konden binnen dat concept onder andere gebruik maken van restauratieve-, communicatieve-, educatieve- en recreatieve aspecten. Vele scholen in het land hebben hiervan gebruik gemaakt. Later hebben wij dit concept uitgebreid naar de intra- en extramurale zorg. Echter, in een andere hoedanigheid maar zeker met succes!

Na circa 15 jaar dit met veel verve in de praktijk te hebben gebracht, werd het tijd om mijn ambities en kwaliteiten verder te ontplooien en ben ik voor een andere organisatie gaan werken, waarin ik meer te maken kreeg met het bedrijfsleven, hotelwereld alsmede de zorgsector. Niet alleen op interieur gebied maar ook bouwkundig heb ik mezelf in de loop der jaren meer kunnen ontwikkelen. Hier heb ik, in een periode van ruim 5 jaar, mezelf met name beziggehouden met de realisatie van interieur- en inrichtingenconcepten.

In 2016 heb ik in goede harmonie afscheid genomen van mijn huidige werkgever en ben ik op eigen benen verder gegaan. Ik werk voor relaties uit mijn netwerk dat in feite nog steeds wordt uitgebreid met nieuwe contacten.

GET IN TOUCH

Roger W.H. Selij